Connect with us

TEBLİĞLER

PORTALLAR

Sevgili İnsanlık Ailesi,
  
Gerçekmiş gibi algıladığınız dünyanızın duygu frekansı bazındaki titreşim seviyesi yükselmektedir.Evreninizin bulunduğu AN/ZAMAN bandı büküldüğünden ve hologram içerisinde daha yüksek frekanslar verildiğinden dikey çıkışların portalları belirmeye başlamıştır.
Bu olgu, deneyin sonuçlandırılması gereksiniminden kaynaklanmaktadır.
Dikey çıkışlar, dünyanızın belirli yerlerinde portallar olarak mevcuttur.En büyük portallarınız Kuzey ve Güney Kutuplarınız alanlarında bulunmaktadır.
Bu portallardan izin verildiği ölçüde değişik takım yıldızlarından,yıldızlardan ve galaksilerden gelen gözlemci ve tetikleyici varlıkların sızması mevcuttur.

Published

on

Sevgili İnsanlık Ailesi,
Gerçekmiş gibi algıladığınız dünyanızın duygu frekansı bazındaki titreşim seviyesi yükselmektedir.Evreninizin bulunduğu AN/ZAMAN bandı büküldüğünden ve hologram içerisinde daha yüksek frekanslar verildiğinden dikey çıkışların portalları belirmeye başlamıştır.
Bu olgu,deneyin sonuçlandırılması gereksiniminden kaynaklanmaktadır.
Dikey çıkışlar, dünyanızın belirli yerlerinde portallar olarak mevcuttur.En büyük portallarınız Kuzey ve Güney Kutuplarınız alanlarında bulunmaktadır.
Bu portallardan izin verildiği ölçüde değişik takım yıldızlarından,yıldızlardan ve galaksilerden gelen gözlemci ve tetikleyici varlıkların sızması mevcuttur. Bunun dışında başka titreşim frekansına sahip olan portallarınız da mevcuttur. Tibet olarak bilinen ve Asya kıtasının başka yerlerinde de girişleri ve çıkışları mevcut olan 5B Şambala portalları mevcut ve bunlardan titreşim frekansları eşitlendiği takdirde bu alanlara geçmek olasıdır. Yani Şambala varlıkları ile karşılaşmak isterseniz onların portalının frekansına hizalanmanız ve görev bildirmeniz yeterlidir. Onlar görevli olanlarınızı bilir ve tanırlar.
Diğer bir portal türü Galaktik Portallardır. Böyle bir tanesi, yaşamınıza devam ettirdiğiniz bu uzay/zaman alanında da mevcuttur (Türkiyede). Dünyanız, Galaksinizin içinde çok özel bir konuma ve göreve sahiptir. O yükselişini tamamlarken, görevini de gerçekleştirmeye başlamıştır. Dünyanın yükseliş sonrası en önemli görevlerinden bir tanesi – alanına Işık Şehirlerini almasıdır. Işık Şehirlerinde daha önce gezegeninizde yaşayıp bedensel frekansını boyut bazında değiştirmiş olan varlıklar yaşamaktadırlar. Gezegeniniz işte böyle önemli bir göreve hazırlanmaktadır. Işık Şehirlerinin Gezegeninizin alanına çekilmesi, aranızdaki aydınlanmış ve hasat yaptırmaya gelen varlıkların da katkıları ile gerçekleşmektedir.
Bu varlıkların sayısı genel gezegen nüfusu içerisinde çok azdır – sadece 14.000 dir. 2012 yılından bu yana bu varlıkların hepsi uyandı ve çok agresif olarak görev yapmaya başladılar. Ülkenizde de hem bu varlıklar hem de Işık Şehirleri alanları mevcuttur. Şu anda tüm Işık Şehirleri portalları açıktır. Sadece sizlerin o frekansa hizalanıp bu alanlarda varlığını sürdüren varlıklarla irtibata geçmenizi (görevli olanlarınızın tabii ki) beklemektedirler. Bu şehirler gezegeninizin alanında yüzmektedirler. Bunları bir noktaya ancak sizler sabitleyebilirsiniz.
Yeni Dünyayı kurgulayabileceğiniz enerji ve eter temin edebileceğiniz Atlanta alanları ve portalları mevcuttur. Bunlar şu anda faal olarak beklemektedir. Her bir varlık titreşimini yeterince yükselttiğinde bireysel olarak kendi alanına portalını açabilir. Bu portalları kullanarak Atlanta alanlarından en saf kurguya hazır enerjiyi çekip yeni dünyanızı kurmak için verilen bu fırsatları artık yakalamaya başlamış varlıklarınız mevcuttur.
Bunu farkındalıkla veya bilmeden yapmaktadırlar.  Böyle bir Atlanta alanı Atlantis uzay/zaman alanı gezegeninizden alındığında transfer edilmiş ,denge oluşturulmuş ve Atlantan’ın enerji frekansı gerekli bölgeye yüklenmiştir.
Bu bölge – Atlantis’in dünya küresi  üzerinde bulunan konumunu göz önüne alırsak tam dikey dünya küresinin karşı tarafındaki bölgesine yüklenmiştir. Bu bölge de ülkenizde Ege bölgesinde bulunmaktadır. Ayrıca da gezegen üzerinde birçok yansıması bulunmaktadır . Şu anda halen genel olarak görebileceğiniz bir frekansta değildir.
Titreşimlerinizin yükseltilmesi,hatırlama ve irade kullanmak koşulu ile öz farkındalık elde edilmesinden geçmektedir. İrade çok değişik şekillerde geliştirilir ve kullanılır. Potansiyeliniz bilgi edinerek yükselir ve bilgiyi özümseyerek bilgelik frekansına erişilir ki bu yine irade yolu ile gerçekleşir. Öz frekansınızı yükseltecek ve sizlerin realite değişiminizi tetikleyecek olan bilgiler – yani Yükseliş ve Hasat olmanıza yardım edecek olan bilgiler Sirius Portalından gelmektedir. Bu portaldan gezegeniniz üzerinde hasat olma potansiyelini biriktirmeye çalışan Üç Galaktik ve Yıldız Takımından gelmiş olan varlıklar faydalanacaktır. Bunlar – Samanyolu Galaksisi, Andromeda Galaksisi (ve Bulutsu) ve Pleiades yıldız takımıdır. Bu üç galaktik seviye hasatı Sirius Portalından geçirilen bilgiler ile gerçekleşmektedir/materyalize olmaktadır.
Hologram yansımanın içinde daha birçok değişik yapıda alanlar mevcuttur ancak bu bilgiler aşamalı olarak aktarılacaktır. Şimdiye kadar yazılanlar lineer zamanda daha önce değişik kanallardan ve değişik şekilde aktarılmıştır.
Şimdiye kadar söze gelen bu alanlar sadece yüksek frekans alanları değildir. Örneğin – sızmalar mevcuttur ki;bunlar da yine yasalar doğrultusunda tetikleyici olarak görev yaptıklarından dolayı izin verilmiştir. Dual illüzyon içerisinde bulunduğunuz bu yapının bir de düşük titreşim frekanslı alanları ve portalları mevcuttur.
Bu olguya cehennem dersiniz. Ancak bunların “gerçekleşmesi” size göre madde bedeninizi terke ettiğinizde olmaktadır.Bu bir yanılgıdır.Cennet dediğiniz yüksek frekans ve cehennem düşük frekans alanları bulunduğunuz gerçeklik alanınızda portallar vasıtası ile gerçekleşmektedir. Bu geçitlerden giren ve çıkan varlıklar benzer frekans taşıyanlarla ve görevlilerle irtibat haline geçmektedirler.Yani “cennet” ve “cehennem” portallarınız da karşılıklı geçişte kullanılmaktadır. Şaman diye adlandırdığınız görevli varlıklar, bu portalları bilinçli olarak kullanmaktadırlar. Bunlar Realite değişikliği portallarıdır. Bu portallardan geçebilen görevli varlıklar gerçekliğinizi tetikler ve sizlerin özgür iradeniz doğrultusunda duygularınızı kullanarak sizi ya baskı altına alırlar veya sevinci ve sevgiyi kullanarak sizlerin tarifsiz bir masalsı dünyada devam etmenizi tetikler. Tek fark – titreşiminizin frekansıdır. Düşük ise etki alanınız korku üzerinden olur ve cehennemi yaşarsınız, yüksek ise etki alanınız sevinç ve sevgi üzerinden olur ve cenneti yaşarsınız.(Ya da yaşadığınızı sanırsınız aslında ). Ancak bunları bu realitenizde yaşarsınız. Bulunduğunuz gerçeklik,sizlerin deney alanınızdır. Onu terk ettiğiniz anda ta ki bir sonraki deneyime kadar dinlenmeye çekilirsiniz. Örnek – öz frekansınız düşük ise veya bu yönde görev aldıysanız  sizler bulunduğunuz gerçeklikte düşük frekans taşıyan ve portallardan geçiş yapan varlıklardan tetikleme alırsınız . Ancak bu varlıklar sizlere olağanüstü güçlüymüş gibi gelir . Manyetik alan titreşimleri kutupludur ve sizleri etkisi altına alırlar. Onlar size tanrıymış gibi gelir. Sizlerin bulunduğu dünya alanınızın manyetik kutbiyeti çok zayıftır (kıyasla) ve bu yüzden geçit ve portallardan gelen bu varlıkların etkisine düşer ve tanrılaştırırsınız. Pozitif veya negatif olduklarına bakmaksızın onların “gücü” sizi etkiler çünkü o kutupludur ki sizlerin de hücre bazında erişmek istediğiniz nokta –  kutbiyettir.
Unutmayın – nasıl bir titreşimde iseniz  öyle bir yapıyı çekersiniz . Bunu tabii ki değiştirebilirsiniz. İrade kullanarak akıl/zeka potansiyeliniz üzerinde bilinçli ve idrakli etki yaparsanız farklı realitelere sahip olursunuz. Her şey sadece sizin elinizde !
Dünya ve bulunduğu uzay/zaman konumu bir deneydir ve bu deneyin denekleri olmayı kabul eden ruhlarınızın küçük yansımaları sizler – bu deneyi bitirmeye geldiniz. Çıkmazın çıkışını bulmaya geldiniz. Çünkü bulunduğunuz yapay realite canlı bir labirenttir. Ancak bu konuyu başka zaman konuşacağız. Şimdilik bu kadar.
(Planınızda daha birçok başka portallarınız da mevcut. Potansiyel doğrultusunda bilgiler aktarılacaktır.)
01.02.2015 , İzmir
Sirius B Yansıma Planı Kurucu Konseyi , İsis
Zehra Usanmaz
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TEBLİĞLER

ZÜMRÜT TABLETLER – SIRLARIN SIRRI 10.TABLETİN 16. AÇILIMI FORMATINDAN BİR KISIM

Sırların Sırrı… 
Ölümsüzlük kazanmış olan İnsan için artık Yaşam da yoktur.

Published

on

By

Sırların Sırrı…
Ölümsüzlük kazanmış olan İnsan için artık Yaşam da yoktur.

İki zıt kutbu yenmiş olur İnsan: ölüm ve yaşamı. Ölüm yoksa, bilinen şekli ile yaşam da yok. Ve ölümü yenince İnsan, maddede yaşamın ötesine geçmeye hak kazanır. Madde yaşamda varolabilen zamanı da yenmiş olur. Ve tekamül evresinde RUH’u yoğunluk atlamaya hak kazanır. Bir sonraki yoğunlukta farklı varoluş yasalarına tabi olacak ve Ruhsal maddesi farklı formasyon geçirecek. Karbon bazlı bedenden kristalin/kremnium bedene geçecek. Bu bilgi insan DNA’sına Pleiadesliler tarafından kodlanmıştır….

Zümrüt Tabletler –  Sırların Sırrı
10. Tabletin 16. açılımı formatından bir kısımdır. 
TOTH 
Açılım: Zehra Usanmaz
Continue Reading

TEBLİĞLER

ZÜMRÜT TABLETLER – SIRLARIN SIRRI 10. TABLETİN 15. AÇILIMI

Published

on

By

Sırların Sırrı
Karanlık ve Aydınlığın doğası aynıdır ve sadece dışsal olarak farklıdırlar, çünkü her biri Bir’in kaynağından meydana gelmiştir…
Karanlık – Düzensizliktir (kaos) ‘tur
Aydınlık – Düzendir (denge) dir
Dönüşmüş olan Karanlık –  Aydınlığın Işığıdır.
Sevgili çocuklarım; işte bu varlık alemindeki görevinizdir –  Karanlığı Aydınlığa dönüştürmek.
Toth –  Zümrüt Tabletler, 10.Tabletin 15. Açılımı
Zehra Usanmaz
Continue Reading

TEBLİĞLER

ZÜMRÜT TABLETLER – VI. TABLET AÇILIMINDAN BİR KISIM

Yaratmak yerine, yok etmek için kozmosun yüce güçlerini kullanan önde gelen ustalar mevcut, çünkü Yasayı kötüler de iyiler de, pozitif ve negatifler de kullanabiliyor. Kozmik güçleri – yıkmak için kullanan önde gelen ustalar karanlık kardeşlerdir, kara büyücüler ve bunlar Işığın Çocuklarına karşı savaşırlar. Onlar, Işığın Çocuklarının ışığa doğru getirmeye çalıştıklarını tutmaya ve geri itmeye çalışırlar.  

Published

on

By

Yaratmak yerine, yok etmek için kozmosun yüce güçlerini kullanan önde gelen ustalar mevcut, çünkü Yasayı kötüler de iyiler de, pozitif ve negatifler de kullanabiliyor. Kozmik güçleri – yıkmak için kullanan önde gelen ustalar karanlık kardeşlerdir, kara büyücüler ve bunlar Işığın Çocuklarına karşı savaşırlar. Onlar, Işığın Çocuklarının ışığa doğru getirmeye çalıştıklarını tutmaya ve geri itmeye çalışırlar.
Karanlık Kardeşlik, Beyaz Kardeşliğin tam tersidir. Onlar yok ederler, diğerleri ise inşa ederler.  Karanlık kardeşliğin Black Dugpas adlı bir tarikatları var. Bunların öncü ustalarının da Beyaz Kardeşlikte olduğu gibi öğrencileri var. Onlar, kendi örgütlerini Beyaz Kardeşliğe benzer modellemişler ve sıkça insanları Beyaz Kardeşliğin Locasıymış gibi empoze ederler, insanları aldatırlar.
Onlar, insanlara kendilerine hizmet ettikleri sürece belli eşyalar ve güç elde etmelerine yardım ederler. Onların belli spesifik güçleri mevcut, örneğin 7.yoğunluğun seviyesini açmak gibi ve hedeflerine ulaşabilmek için elementalleri çağırabilme gibi: gnomlar, elfler, periler, cinler v.s. Onların telepatik olarak akılları kontrol etme ve hipnotize etme güçleri var…..
Eğer bir insan Karanlık Kardeşliğe teslim olursa ve onların kitabına kendi ismini yazarsa, kendisi onlara bulunduğu enkarnasyon süreci kadar mıhlanır, bağlanır.
Karanlık kardeşlik, kişiliği her zaman bölmeye çalışır….
Şöyle bir paradoks gözlenmekte: bir insan ne kadar çok ışığın bilgisini elde ederse, o kadar çok kanunsuzluğun manipülasyonunu da bilir ve o ölçüde de Karanlık Kardeşler için değerlidir!!!
Toth
Zümrüt Tabletler, VI. Tablet açılımından bir kısım
Zehra Usanmaz
Continue Reading

Trending