Connect with us

TEBLİĞLER

YENİ YÜKSELİŞ ÇAKRALARI

Dünyanın Titreşimlerinin ve insanların Bilinç Seviyesinin yükselmesi doğrultusunda , insanın Enerji Merkezlerindeki titreşimlerin değişimi gerçekleşiyor:
Yeni Zamanın varlığını yansıtan Çakralar açılıyor ve tüm enerji merkezlerin Işık doluluğu değişiyor.
Bizim dünyamıza bu konu ile ilgili bilgiler değişik Işık kaynaklarından gelmektedir , ancak hala bizim her günkü gerçeğimiz olmamıştır .

Published

on

Dünyanın Titreşimlerinin ve insanların Bilinç Seviyesinin yükselmesi doğrultusunda , insanın Enerji Merkezlerindeki titreşimlerin değişimi gerçekleşiyor:
Yeni Zamanın varlığını yansıtan Çakralar açılıyor ve tüm enerji merkezlerin Işık doluluğu değişiyor.
Bizim dünyamıza bu konu ile ilgili bilgiler değişik Işık kaynaklarından gelmektedir , ancak hala bizim her günkü gerçeğimiz olmamıştır .
Çakralarınızın Renk Yelpazesini genişçe açmanız için davet ediyoruz, Çakralarınızda yeni Renkleri aktive ederken , Yeni Zamanın Çakralarını bilinçli olarak kendi enerji alanınıza hizalayın .
1. Bizim KÖK Merkezimiz daha önce Dünyanın Çekirdeğinin Ateş Kırmızısı Rengini taşırdı.Şimdi onda yeni bir açı ve yeni bir renk belirmiştir – Gezegenimizin Rengi – MAVİ.
2. SAKRAL Merkezimiz daha önce Turuncu Rengi tezahür ettiriyordu, şimdi – YUMUŞAK SARI  (bakır rengine yakın).Bu Yeni Zamanın Renklerinden bir tanesidir.
3. Güneş SİNİRAĞI’mız daha önce SARI olan rengini – KIRMIZI ‘ ya dönüştürüyor ve bizim Enerjetik Kozamızdaki Vurgusunu kaybediyor.
4 . Vurgu KALP Merkezi tarafına doğru kayıyor ve o da rengini PEMBE’ye değiştiriyor.
5. Yeni Zamanın Çakrası – TİMUS Güçlü tezahürünü başlatıyor , kendisi , bizim
TİMUS bezimizin açılımının iz düşümünün tezahürüdür. O , göğüs kafesimizin ön tarafında bulunmaktadır . Eğer siz , elinizi gevşetip hafifçe elinizle göğsünüze vurursanız – parmaklarınız şaşırmadan onun üzerine denk gelecektir.
Rengi AÇIK FİRUZE Rengidir, ancak çok büyük yoğunluğu mevcuttur, doludur !
Yeni titreşim seviyesine tamamen geçiş aşamasında , bizim Enerjetik Kozamızdaki Vurgu bu merkezin bölgesine taşınacaktır. Daha doğrusu – Kalp Merkezi ve TİMUS o kadar açılacaklar ki , BİR’in enerjisini tezahür ettirerek , bir bütünün içinde birbirlerine karışacaklar ……
Bizim Ruhsal Bedenlerimizin hafızasında bu çakranın bilgileri mevcut . Son zamanlarda Bizde bazı DNA kodlarının aktive olması aşamasında , bu çakra aşamalı olarak aktive olmaya başlamıştır. Değişik Ruhsal Akımlar ve Okullarda onu farklı farklı isimlendiriyorlar :
Tanrısal Kalp…..Elmas Kalp……Lotus Kalbi……ama bu merkezin açılma gerekçesi aynı – Tanrısal Sevginin Tezahürü….
6. BOĞAZ Merkezinin açılması bizi , Yolumuzda kendimizi Tam İfade Etmeye götürecektir.Onun yeni rengi – Yoğun MOR IŞIK!
Merkezlerimizi Yeni Renklerle aktive ederek – biz sadece onlara sonuçta çıkmaları gereken titreşimi kodluyoruz…..ancak bu hemen gerçekleşmemektedir- her merkez Yeni Işık Titreşimine “olgunlaşması ” gerekmektedir. ….
BOĞAZ – Bizim en hassas merkezimiz olduğuna göre ( en fazla kirlenmeye , büzülmeye ve blokaja mağruz kalır )- onu öncelikle çok parlak ,temiz, Mavi renk titreşimleri seviyesine çıkarmamız gerekmekte, maksimum açmak ve etrafındaki alanı sağlamlaştırmak gerekmektedir…..
7. Bizim Enerji Bedenlerimizdeki Titreşimlerin Yükselmesi doğrultusunda – YÜKSELİŞ Çakrası aktive olmaktadır…….O , kafatasımızın temelinde – başımızın arkasındaki hafif oyukta bulunmaktadır.
Elinizin parmakları ile başınızın arka kısmını tutun – bas parmağınız tam oraya değecektir.
Başınızı gevşetin ve onu parmaklarınız ile öne arkaya doğru sallayın , çakraya, enerjisini tezahür ettirme şansı verin.
YÜKSELİŞ Çakrasının rengi – Yoğun MÜRDÜM Rengine dönen Al Işık ( Al kırmızı ve Mor renkleri arasındaki dar bir yansıma spektrumu) !
* * * Aslında – tüm çağdaş Renkler IŞIK kalitesini daha cok ifade ediyorlar. Onlarda Hacim mevcuttur.
8. Şimdi , başımızın merkezinde olan Hipofiz Bezinin güçlü olarak aktive olma zamanıdır.
O, yoğun Zümrüt Yeşili Işın yaymakta ve katmanlara ayrılmaktadır. Tamamen açılma anına yaklaştığında o GÖKKUŞAĞI PARLAMASI tezahür ettirecektir….O aşamaya kadar, sadece size ait olan değişik yansımalar mümkündür….
9. Taç Çakrası tamamen BEYAZ IŞIK ile ifade eder kendini.
10. RUH’un Çakrası – KRİSTALİMSİ- ŞEFFAF . Onun prana baloncukları ile tamamen dolu olduğunu belirtebiliriz. O, başımızın bir karış üstünde bulunmaktadır.
Birçoğunuz onu ALFA adı ile bilirsiniz . Yüksek BEN’ inizle bağlantıyı desteklemektedir.
11. Yeni Zamanın Enerjileri bizde MESİH BİLİNCİ ÇAKRASINI aktive ediyor – o, başımızın iki karış üzerindedir. Rengi – NAZİK – SEDEF rengindedir…..
Bizim Galaksimizin bilincinin enerjilerini yansıtmaktadır…( Belki de tüm Evrenimizin ! )
Bizim YILDIZ (Varlıksal) BEN’imizle bağlıdır.
12. Şu anda bizlerde BEN VARLIĞIM Çakrası uyanmakta ve aktive olmaktadır…..O, Yaratıcıyı kendimizde kabullenme seviyesini yansıtıyor ve bizi , bizim Tanrısal Ben’imizle bağlıyor…..
Başımızın üstünde üç karış yukarıdadır. Siz onu, elinizi başınızın üstüne kaldırdığınızda ve biraz daha yukarıya doğru birkaç santim zorladığınızda elinizle hissedebilirsiniz.
Başka bir enerjinin varlığını hissettiğinize dair bir his uyanacaktır – hafif serinlik….rüzgar… Hafif uyuşma….hareket….
Ben VARLIĞIM Çakrasının rengi – ALTIN Işıltılı – Parlayan…..
13. Tüm enerji merkezlerinin açılmasından sonra , enerji akımı aşağıya doğru akar ve Dünya ÇAKRASINI aktive eder, o da ayaklarınızın bir karış altındadır.
Bir çoğunuz bu çakrayı OMEGA olarak bilir. Rengi – KAHVERENGİ ( çok koyu değil).
Daha önce bu çakra koyu siyah humuslu toprak rengine sahipmiş…..Eğer aktivasyonlar esnasında bu renk belirginleşirse – korkmayın….dünya merkezi için bu normaldir…..o henüz daha hizalanmadı….frekansa yeni titreşimleri sürekli uygulayarak ona yardım edin…..
Yeni çakraların Aktivasyonu ve Işık Renklerinin inisiasyonu , yeniye açık olan, titreşimlerini yükselten ve evrim aşamasında Gezegen ile beraber hareket etmeye hazır olan insanlar için , spontane olarak gelişmektedir.
Titreşimlerin yükselmesi Dünya ile hizalanmaya bağlıdır , onun hizalanması, dünya görüşünün genişlemesi ve kendi imkanları ile ilgili görüşler, DNA kodlarının Aktivasyonu ve kendinde “kurban “olma durumunun şifalandırılması ve Yaratıcı bilincini kabullenme….
Birçok insanda 1.-2.-3 . çakralar artık rengini değiştirmiş veya periyodik olarak değiştirmektedirler….
Bunun normal olduğunu bilmeden onlar çakraya eski rengini geri getirmeye çalışmaktadırlar. …
Bu yüzden bu konuyu mutlaka konuşma gereksinimi doğmuştur!
Bu eylemlerle , bu süreçlere daha cok farkındalık getirmenizi ve onu kendi enerjisel yapınızda onaylamanızı öneriyoruz.
Yalnız ,siz idrak etmelisiniz ki, bu süreç daha önce var olan 8 Gökkuşağı Rengi temel aşamasında gerçekleşir, içimizde onların ek renk spektrumu ve sınırların açılımı gerçekleşir.
Aşamalı olarak değişim süreci veya çakraların renk yelpazesinin genişlemesi ve yeni renklerin tamamen sabitlenmesi doğal olarak gerçekleşmeli ve sizin alanınızda ahenkle akmalıdır….
Eğer çakra tamamen hazır değilse (arınmamış, hafifletilmemiş) , o zaman biz onu bunu yapmaya zorlayamayız ! Çakralardaki yeni renkleri şimdi aktive ederek- biz onlara yeni titreşim frekansları yerleştiriyoruz, ki sizin içinizdeki veya etrafınızı saran alandaki en küçük frekans yükselmesinde onlar kendini hizalayabilsinler…..
İleride çakra arınma ve açma ve aktivasyonlarla çalışırken sadece yeni renkleri davet ediniz…ancak eğer sizin iç ekranınıza çakra rengi ısrarla önceki gibi geliyorsa – onu zorlamayın…
Onun imkanlarını maksimum kullanarak , önceki renk ile çalışın …..
Çakranız dengelendiğinde , o  yeni renge geçmeye hazır olacaktır…
Aktivasyonlarla belirtilen renkler haricinde de çakranız başka renk tezahür ettirebilir-
her şeyi olduğu gibi kabul edin…bu sizin çakranızın geçiş Rengidir …bu renkle onu maksimum doldurun….
Ve o daha ileriye transforme olacaktır- değişecektir……bu sürece yaratıcı yaklaşın….Çakraların yeni titreşim renkleri -içinizdeki bilincin yeni seviyeye geçişinin en önemli aşamalarından birisidir…..
Eğer içinizde böyle bir Aktivasyona – Tamamen EVET diye hissediyorsanız, katılın……
2011 yılında tebliğ alınmıştır.
Sefera / Zehra Usanmaz
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TEBLİĞLER

ZÜMRÜT TABLETLER – SIRLARIN SIRRI 10.TABLETİN 16. AÇILIMI FORMATINDAN BİR KISIM

Sırların Sırrı… 
Ölümsüzlük kazanmış olan İnsan için artık Yaşam da yoktur.

Published

on

By

Sırların Sırrı…
Ölümsüzlük kazanmış olan İnsan için artık Yaşam da yoktur.

İki zıt kutbu yenmiş olur İnsan: ölüm ve yaşamı. Ölüm yoksa, bilinen şekli ile yaşam da yok. Ve ölümü yenince İnsan, maddede yaşamın ötesine geçmeye hak kazanır. Madde yaşamda varolabilen zamanı da yenmiş olur. Ve tekamül evresinde RUH’u yoğunluk atlamaya hak kazanır. Bir sonraki yoğunlukta farklı varoluş yasalarına tabi olacak ve Ruhsal maddesi farklı formasyon geçirecek. Karbon bazlı bedenden kristalin/kremnium bedene geçecek. Bu bilgi insan DNA’sına Pleiadesliler tarafından kodlanmıştır….

Zümrüt Tabletler –  Sırların Sırrı
10. Tabletin 16. açılımı formatından bir kısımdır. 
TOTH 
Açılım: Zehra Usanmaz
Continue Reading

TEBLİĞLER

ZÜMRÜT TABLETLER – SIRLARIN SIRRI 10. TABLETİN 15. AÇILIMI

Published

on

By

Sırların Sırrı
Karanlık ve Aydınlığın doğası aynıdır ve sadece dışsal olarak farklıdırlar, çünkü her biri Bir’in kaynağından meydana gelmiştir…
Karanlık – Düzensizliktir (kaos) ‘tur
Aydınlık – Düzendir (denge) dir
Dönüşmüş olan Karanlık –  Aydınlığın Işığıdır.
Sevgili çocuklarım; işte bu varlık alemindeki görevinizdir –  Karanlığı Aydınlığa dönüştürmek.
Toth –  Zümrüt Tabletler, 10.Tabletin 15. Açılımı
Zehra Usanmaz
Continue Reading

TEBLİĞLER

ZÜMRÜT TABLETLER – VI. TABLET AÇILIMINDAN BİR KISIM

Yaratmak yerine, yok etmek için kozmosun yüce güçlerini kullanan önde gelen ustalar mevcut, çünkü Yasayı kötüler de iyiler de, pozitif ve negatifler de kullanabiliyor. Kozmik güçleri – yıkmak için kullanan önde gelen ustalar karanlık kardeşlerdir, kara büyücüler ve bunlar Işığın Çocuklarına karşı savaşırlar. Onlar, Işığın Çocuklarının ışığa doğru getirmeye çalıştıklarını tutmaya ve geri itmeye çalışırlar.  

Published

on

By

Yaratmak yerine, yok etmek için kozmosun yüce güçlerini kullanan önde gelen ustalar mevcut, çünkü Yasayı kötüler de iyiler de, pozitif ve negatifler de kullanabiliyor. Kozmik güçleri – yıkmak için kullanan önde gelen ustalar karanlık kardeşlerdir, kara büyücüler ve bunlar Işığın Çocuklarına karşı savaşırlar. Onlar, Işığın Çocuklarının ışığa doğru getirmeye çalıştıklarını tutmaya ve geri itmeye çalışırlar.
Karanlık Kardeşlik, Beyaz Kardeşliğin tam tersidir. Onlar yok ederler, diğerleri ise inşa ederler.  Karanlık kardeşliğin Black Dugpas adlı bir tarikatları var. Bunların öncü ustalarının da Beyaz Kardeşlikte olduğu gibi öğrencileri var. Onlar, kendi örgütlerini Beyaz Kardeşliğe benzer modellemişler ve sıkça insanları Beyaz Kardeşliğin Locasıymış gibi empoze ederler, insanları aldatırlar.
Onlar, insanlara kendilerine hizmet ettikleri sürece belli eşyalar ve güç elde etmelerine yardım ederler. Onların belli spesifik güçleri mevcut, örneğin 7.yoğunluğun seviyesini açmak gibi ve hedeflerine ulaşabilmek için elementalleri çağırabilme gibi: gnomlar, elfler, periler, cinler v.s. Onların telepatik olarak akılları kontrol etme ve hipnotize etme güçleri var…..
Eğer bir insan Karanlık Kardeşliğe teslim olursa ve onların kitabına kendi ismini yazarsa, kendisi onlara bulunduğu enkarnasyon süreci kadar mıhlanır, bağlanır.
Karanlık kardeşlik, kişiliği her zaman bölmeye çalışır….
Şöyle bir paradoks gözlenmekte: bir insan ne kadar çok ışığın bilgisini elde ederse, o kadar çok kanunsuzluğun manipülasyonunu da bilir ve o ölçüde de Karanlık Kardeşler için değerlidir!!!
Toth
Zümrüt Tabletler, VI. Tablet açılımından bir kısım
Zehra Usanmaz
Continue Reading

Trending