Connect with us

TEBLİĞLER

HASTALIK ve ŞİFA NEDİR?

İlk kurgu alanının sapma göstermesi ile frekansının kırılması ile meydana gelen düşük frekanslı alanlar; düşük, yüksek ve kırık frekanslı – birbiriyle bağlantılı olmayan alanların tezahürü, hastalık olarak tezahür eder. Bu alanlar, insanın etrafındaki alanlardır. İnsanın bu dünyaya, Aura alanı hariç, bir yansıma alanı vardır. Sadece Aura alanı ile bir İnsan, Dünyada var olamaz. İnsanın Dünyada bir madde yansıması olarak almış olduğu ayrıca başka bir Alan da mevcuttur.

Published

on

İlk kurgu alanının sapma göstermesi ile frekansının kırılması ile meydana gelen düşük frekanslı alanlar; düşük, yüksek ve kırık frekanslı – birbiriyle bağlantılı olmayan alanların tezahürü, hastalık olarak tezahür eder. Bu alanlar, insanın etrafındaki alanlardır. İnsanın bu dünyaya, Aura alanı hariç, bir yansıma alanı vardır. Sadece Aura alanı ile bir İnsan, Dünyada var olamaz. İnsanın Dünyada bir madde yansıması olarak almış olduğu ayrıca başka bir Alan da mevcuttur. Bu, “başka bir alan” dediğimiz şeyi, Maddede Mevcudiyet Alanı olarak tasavvur edebilirsiniz. Bu kırık alanları oluşturan, İnsanın kendisidir. Düşünceleri, fikirleri veya eylemleri ile kendi Aura alanına yansıtıp, Aura alanından da Maddede mevcudiyet alanına yansıyan bir takım kırıklıklar, frekans düşüklükleri olmaktadır. İnsanın ilk bu Maddeye düştüğü andaki alanı kırılmış olduğundan, kırık alanlardan tekrar Aura alanına geri yansıyan, Aura alanından da bedene yansıyan, “hastalık” olarak adlandırdığınız lezyonlar mevcuttur. Bu lezyonlar daha sonra DNA alanınıza kodlanır (sizin Aura alanınızın içerisinde, mevcudiyet alanınızın içinde bir DNA alanınız var ve bu DNA alanı sayesinde oraya kırıklık olarak kodlanır; DNA Gen merdiveni kırıklığı oluşur ve siz de hastalık potansiyeli taşımaya başlarsınız. Yani, Genetik Hastalık dediğiniz kavram böyle bir şeydir.) Peki bunu nasıl tamir edebilirsiniz? Bunu, alanları tamir ederek, alanlara yüksek frekanslı enerjiyi – buraya geldiğiniz anın alanını oluşturmaya / yamamaya çalışarak, alandan DNA’ya ve Aura alanınıza yansıtmaya çalışarak tamir eder ve o tamir etmiş olduğunuz bütünlüğü, ŞİFA’yı kazanmış olursunuz.

Kendinizi ilksel, buraya gelmiş olduğunuz şekliniz ile tamamlamış olursunuz. O yüzden önce alan arıtma gerekir. Alan arıtma, aslında alanı TAMAMLAMADIR.

Şifa dediğimiz şey ise; alanı tamamladıktan sonra onu DİKMEKTİR. Diktikten sonra DNA’ya yansıtmak, DNA’ya yansıttıktan sonra o, Aura Alanı’na yansıtıyor ve sonra bizim et bedenimize yansımaktadır.

 

Tebliğ: Zehra Usanmaz

TEBLİĞLER

ZÜMRÜT TABLETLER – SIRLARIN SIRRI 10.TABLETİN 16. AÇILIMI FORMATINDAN BİR KISIM

Sırların Sırrı… 
Ölümsüzlük kazanmış olan İnsan için artık Yaşam da yoktur.

Published

on

By

Sırların Sırrı…
Ölümsüzlük kazanmış olan İnsan için artık Yaşam da yoktur.

İki zıt kutbu yenmiş olur İnsan: ölüm ve yaşamı. Ölüm yoksa, bilinen şekli ile yaşam da yok. Ve ölümü yenince İnsan, maddede yaşamın ötesine geçmeye hak kazanır. Madde yaşamda varolabilen zamanı da yenmiş olur. Ve tekamül evresinde RUH’u yoğunluk atlamaya hak kazanır. Bir sonraki yoğunlukta farklı varoluş yasalarına tabi olacak ve Ruhsal maddesi farklı formasyon geçirecek. Karbon bazlı bedenden kristalin/kremnium bedene geçecek. Bu bilgi insan DNA’sına Pleiadesliler tarafından kodlanmıştır….

Zümrüt Tabletler –  Sırların Sırrı
10. Tabletin 16. açılımı formatından bir kısımdır. 
TOTH 
Açılım: Zehra Usanmaz
Continue Reading

TEBLİĞLER

ZÜMRÜT TABLETLER – SIRLARIN SIRRI 10. TABLETİN 15. AÇILIMI

Published

on

By

Sırların Sırrı
Karanlık ve Aydınlığın doğası aynıdır ve sadece dışsal olarak farklıdırlar, çünkü her biri Bir’in kaynağından meydana gelmiştir…
Karanlık – Düzensizliktir (kaos) ‘tur
Aydınlık – Düzendir (denge) dir
Dönüşmüş olan Karanlık –  Aydınlığın Işığıdır.
Sevgili çocuklarım; işte bu varlık alemindeki görevinizdir –  Karanlığı Aydınlığa dönüştürmek.
Toth –  Zümrüt Tabletler, 10.Tabletin 15. Açılımı
Zehra Usanmaz
Continue Reading

TEBLİĞLER

ZÜMRÜT TABLETLER – VI. TABLET AÇILIMINDAN BİR KISIM

Yaratmak yerine, yok etmek için kozmosun yüce güçlerini kullanan önde gelen ustalar mevcut, çünkü Yasayı kötüler de iyiler de, pozitif ve negatifler de kullanabiliyor. Kozmik güçleri – yıkmak için kullanan önde gelen ustalar karanlık kardeşlerdir, kara büyücüler ve bunlar Işığın Çocuklarına karşı savaşırlar. Onlar, Işığın Çocuklarının ışığa doğru getirmeye çalıştıklarını tutmaya ve geri itmeye çalışırlar.  

Published

on

By

Yaratmak yerine, yok etmek için kozmosun yüce güçlerini kullanan önde gelen ustalar mevcut, çünkü Yasayı kötüler de iyiler de, pozitif ve negatifler de kullanabiliyor. Kozmik güçleri – yıkmak için kullanan önde gelen ustalar karanlık kardeşlerdir, kara büyücüler ve bunlar Işığın Çocuklarına karşı savaşırlar. Onlar, Işığın Çocuklarının ışığa doğru getirmeye çalıştıklarını tutmaya ve geri itmeye çalışırlar.
Karanlık Kardeşlik, Beyaz Kardeşliğin tam tersidir. Onlar yok ederler, diğerleri ise inşa ederler.  Karanlık kardeşliğin Black Dugpas adlı bir tarikatları var. Bunların öncü ustalarının da Beyaz Kardeşlikte olduğu gibi öğrencileri var. Onlar, kendi örgütlerini Beyaz Kardeşliğe benzer modellemişler ve sıkça insanları Beyaz Kardeşliğin Locasıymış gibi empoze ederler, insanları aldatırlar.
Onlar, insanlara kendilerine hizmet ettikleri sürece belli eşyalar ve güç elde etmelerine yardım ederler. Onların belli spesifik güçleri mevcut, örneğin 7.yoğunluğun seviyesini açmak gibi ve hedeflerine ulaşabilmek için elementalleri çağırabilme gibi: gnomlar, elfler, periler, cinler v.s. Onların telepatik olarak akılları kontrol etme ve hipnotize etme güçleri var…..
Eğer bir insan Karanlık Kardeşliğe teslim olursa ve onların kitabına kendi ismini yazarsa, kendisi onlara bulunduğu enkarnasyon süreci kadar mıhlanır, bağlanır.
Karanlık kardeşlik, kişiliği her zaman bölmeye çalışır….
Şöyle bir paradoks gözlenmekte: bir insan ne kadar çok ışığın bilgisini elde ederse, o kadar çok kanunsuzluğun manipülasyonunu da bilir ve o ölçüde de Karanlık Kardeşler için değerlidir!!!
Toth
Zümrüt Tabletler, VI. Tablet açılımından bir kısım
Zehra Usanmaz
Continue Reading

Trending